رضا مطلبی در وب سایت شخصی خود نوشت : در مورد قطعنامه پذیرش عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل

0 Comments

شورای امنیت سازمان ملل پنجشنبه شب در مورد قطعنامه پذیرش عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل رای گیری کرد. از ۱۵ عضو شورای امینت ۱۲ عضو به قطعنامه رای مثبت و سوئیس و انگلیس به آن رای ممتنع دادند. آمریکا تنها عضوی بود که رای منفی داد و بدین ترتیب این قطعنامه را وتو کرد.
تصویب یک قطعنامه در شورای امنیت سازمان ملل مستلزم آن است که حداقل 9 رای مثبت را بدون مخالفت یا همان وتویی پنج عضو دائم شورای امنیت یعنی آمریکا، انگلیس، روسیه، فرانسه و چین به دست آورد.
فلسطین امروز ناظر دائمی در سازمان ملل است. در سال ۲۰۱۱، فلسطین برای عضویت دائمی در سازمان ملل درخواست داده بود، اما بعداً تصمیم گرفت برای مدتی به عنوان ناظر دائمی باقی بماند.
در ماه آوریل، فلسطین نامه ای به شورای امنیت سازمان ملل ارسال و درخواست کرد که به سازمان ملل متحد به عنوان یک عضو دائمی را دوباره بررسی کند.
در همین چارچوب باید گفت رفتار های کشورهای غربی و موضع گیری های غلط آمریکا در محافل و مجامع بین‌المللی در قابل مسئله فلسطین و تجاوزات رژیم و عدم محکومیت تجاوزات این رژیم علیه ایران توسط شورای امنیت، ایران را ناگزیر به دفاع مشروع کرد.نسل‌کشی در غزه بدون وقفه ادامه دارد. هیچ چیز نمی‌تواند توجه افکار عمومی جهانی را از جنایات اسرائیل منحرف کند.اقدامات مستمر تجاوزکارانه اسرائیل علیه ایران، به ویژه حمله تحریک‌آمیز آن علیه اماکن دیپلماتیک ایران در سوریه، از سوی شورای امنیت ملل متحد مجازات نشد و لذا ایران را ناگزیر به اقدام حساب‌شده در دفاع مشروع نمود که تنها تأسیسات نظامی را هدف گرفت و بر خلاف اسرائیل، آگاهانه از هدف‌گیری غیرنظامیان خودداری کرد.اکنون، با توجه به آتش‌بازی رژیم در اصفهان، تمامی کشورها و رهبران جهان می‌بایست توجه خود را به پایان دادن به جنایات اسرائیل و به ویژه جنگ غزه متمرکز کنند.وتوی قطعنامه عضویت فلسطین در شورای امنیت ملل متحد توسط ایالات متحده حرکتی کاملا در جهت مسیر اشتباه بود. اقدام ایران در پاسخ حمله رژیم به آنها فهماند که ایران «دارای توانایی‌های یک ابرقدرت» است و فرضیه قبلی در مورد ایران که بیان می‌کرد سیاست صبر استراتژیک در پیش گرفته، تغییر کرده است و بر این اساس، تمام گام‌های اسرائیل باید بسیار حساب شده باشد.اسرائیل در صد تعمیق ائتلاف غربی، عربی و اسرائیلی است، زیرا رژیم صهیونسیتی به ابن یقین رسیده که قدرت نظامی ایران بزرگتراز آن است که اسرائیل بتواند به تنهایی با آن مقابله کند و نیاز به اتحاد همه قدرت ها دارد.ایران خواهان آینده‌ای در منطقه است که اسرائیل در آن نقش نداشته باشد و مسئله فلسطین حل شود. اسرائیل موجودیتی شبیه داعش دارد و تلاش های آمریکا و غرب برای به رسمیت شناختن اسرائیل دیگر بی فایده است و راه به جایی نخواهد برد جز استمرار نسل کشی و ادامه جنایت جنگی در غزه که در حافظه تاریخ جهان باقی خواهد ماند.

حامیان امروز اسرائیل همانند متحدان دیروز هیتلر عمل می کنند و جهان همانگونه که دیروز درمورد متحدان آلمان نازی قضاوت می کرد،فردا نیز درباره متحدان رژیم صهیونیستی قضاوت خواهد کرد.اگر نظام عادلانه ای بر جهان حاکم شود،سران کشورهای حامی اسراییل در دادگاه های مشابه نورنبرگ و توکیو محاکمه خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Related Posts